ABOUT


Talentholdet Team Give Steel - 2M Cycling Elite skal drive Danmarks talentudvikling op på et nyt niveau.


Dansk cykelsport får et nyt U23 cykelteam i 2023, Team Give Steel - 2M Cycling Elite er skabt ud af store drømme og udviklingspotentiale. Teamet træder ind i den danske A række – cyklingens superliga.

Det er et super stærkt hold der står bag teamet, et hold hvor både rytterens mentale helbred og sportslige niveau har et kæmpe fokus.

Det sportslige niveau er naturligvis vigtigt, når vi tilknytter en rytter, men også de menneskelig værdiger er meget vigtige, for at kunne skabe et trygt miljø omkring rytterne, så rytterne får mulighed for at udvikle og skabe erfaringer i deres eget tempo.

Det er vigtige aspekter for alle bag teamet. Teamets formål er at være trinbræt for U19 ind i den danske A rækken, og gerne videre ud i verden.

Det er vigtigt for mig, at Team Give Steel – 2M Cycling Elite er et udviklingshold. Jeg elsker at kunne arbejde med at udvikle rytterne og se dem udfolde deres potentiale. Det er sjovt, og jeg elsker også at arbejde med gode mennesker, og det er der i dette projekt! Udtaler Martin Møller, som er sportsdirektør på teamet.

Formålet med holdet er talentudvikling og at markere sig i både danske og udenlandske cykelløb.VI TROR PÅ

At udviklingen af vores rytter bedst sker gennem et godt kammeratskab, team-spirit og et stærkt set-up er fundamentet for succes.


Et tæt samarbejde mellem teamet  og rytterne kan skabe de bedste betingelser for de enkelte ryttere, 


At de bedste resultater og den største udvikling sker, når rytterne trives og har det sjovt,En drenge drøm...


Gennem længere tid har Martin Flindt Møller været sportsdirektør for et juniorhold, men trak sig fra den post i foråret 2022, og havde egentlig ikke tænkt sig at starte et U23 Eliteteam omend det var en gammel drengedrøm at være sportsdirektør for sit eget elite team.


– ''Men på en cykeltur i regn og blæst, sammen med en god kammerat, hvor vi i øvrigt havde rigtig ondt af os selv, kom vi til at snakke om at lave et hold på elite plan, og da vi senere var på Mallorca for at træne, kom vi igen til at snakke om det – og så stiftede jeg Team Give Steel - 2M Cycling Elite''

fortæller Martin Flindt Møller.

.